slovensky
english


Úspech slovenských Geo-olympionikov

Študenti stredných škôl úspešne reprezentovali Slovensko na 19. ročníku Medzinárodnej geografickej olympiády. Z Bandungu (Indonézia) si slovenská výprava v zložení: Jozef Bachniček, Nina Anna Hliboká, Matej Kundrík, Tomáš Semanič odniesla dve významné umiestnenia (bronzová a strieborná medaila) a množstvo neoceniteľných skúseností a zážitkov. Študenti preukazovali nielen vedomosti v náročných vedomostných testoch, ale aj geografické zručnosti v terénnych prácach v jedinečných exteriéroch Indonézie. Organizátori si pre 177 študentov, najlepších geografov stredných škôl zo 47 štátov sveta, pripravili zaujímavý program na profesionálnej úrovni (video).
Jozef, Nina, Matej a Tomáš, ďakujeme za dôstojné reprezentovanie Slovenska.
Na príprave našich olympionikov sa podieľali aj členovia Regionálky. Vedúcimi slovenského tímu boli doc. RNDr. František Križan, PhD. a RNDr. Katarína Danielová, PhD.



Členovia tímu "Slovakia": Katarína Danielová, Nina Anna Hliboká, Jozef Bachniček (strieborná medaila), Matej Kundrík (bronzová medaila), Tomáš Semanič a František Križan (vpravo).



doc. RNDr. František Križan, PhD.
11.09.2023
#2330

2024-04-09-mayales
© 2011 - 2015