slovensky
english


Inštitút finančnej politiky - letná brigáda

Inštitút finančnej politiky - letná brigáda

Vysokoškolským študentom a študentkám každoročne poskytujeme možnosť stráviť zopár mesiacov u nás na brigáde. Ak máte záujem spoznať fungovanie Inštitútu finančnej politiky a učiť sa od skúsených odborníkov a odborníčok, kontaktujte nás.

Koho hľadáme?

Študentov a študentky vyšších ročníkov vysokých škôl, najmä ekonomického, právnického, humanitného a technického zamerania, ktorí/é sú motivovaní a majú záujem o 2-3 mesačný brigádnický program. Pracovná doba, preferované dni a možnosť práce online budú dohodnuté tak, aby sme dosiahli čo najväčšiu spokojnosť oboch strán. Brigáda je platená s finančnou odmenou vo výške 6 EUR/hod.

Ako sa prihlásiť?

Ak máte záujem, pošlite e-mail na adresu hr.ifp@mfsr.sk a v predmete správy uveďte slovo Brigáda a preferovaný tím, v ktorom chcete počas leta pracovať.
K emailu priložte životopis.

Prihlášky prijímame vždy od januára do apríla každého roka tak, aby sme vedeli zbehnúť a uzavrieť výber uchádzačov a uchádzačiek v dostatočnom predstihu pred letom.
Uchádzači a uchádzačky budú pozvaní/é na absolvovanie online testu analytických zručností, ktorý sa koná spravidla koncom apríla/začiatkom mája. Každú žiadosť individuálne posúdime.

https://ifp.sk/kariera/#toggle-id-8

Mgr. Filip Šandor, PhD.
17.02.2024
#2374

2024-04-09-mayales
© 2011 - 2015