slovensky
english


Letná stáž na Útvare hodnoty za peniaze

Platená letná stáž na ÚHP - analyzuj s nami, ako zlepšiť Slovensko!

Miesto: office (Bratislava) / hybrid
Pracovný čas: flexibilný
Druh úväzku: Študentská stáž
Spolupráca: dohoda
Odmena: od 6 EUR / hod

Náplň práce
V rámci letnej stáže dostanete jedno väčšie zadanie a za jeho vypracovanie budete zodpovedný/á spolu s vaším mentorom. Počas roka 2023 riešili naši stážisti napríklad témy zelenej ekonomiky alebo skúmali spotrebu ana. Ak ide o dlhodobú stáž, úlohy sa postupne menia alebo dopĺňajú.

Koho hľadáme
Stáž je určená primárne študentom a študentkám VŠ ekonomického zamerania (ale sme otvorení rôznym študijným odborom) so záujmom pre verejné politiky.

Čo ponúkame našim stážistom:

- Odbornú stáž. Počas stáže kladieme dôraz na to, aby ste sa zoznámili s analytickou prácou a základnými analytickými nástrojmi a postupmi. Očakávame, že tieto nástroje a postupy využijete pri vypracovávaní jednotlivých úloh a zadaní.
- Kvalitné vedenie. Počas celej stáže sa vám bude venovať jeden človek - váš mentor a zároveň aj odborný garant projektu. Na začiatku si spolu určíte ciele a rozsah projektu a mentor vás bude sprevádzať celou stážou s cieľom, aby ste projekt úspešne dokončili.
- Vlastnú úlohu. V rámci letnej stáže dostanete jedno väčšie zadanie a za jeho vypracovanie budete zodpovedný/á spolu s vaším mentorom.

Znalosť jazyka
anglický jazyk - B1 - mierne pokročilý

Dodatočné informácie
Študentov na stáž vyberáme dvojkolovým výberovým konaním, jedna časť pozostáva z online analytického testu, druhú časť tvorí pohovor s potenciálnym mentorom.

https://growni.sk/praca/staz-na-uhp2024?sortBy=date&page=1

Mgr. Filip Šandor, PhD.
28.03.2024
#2393

2024-04-09-mayales
© 2011 - 2015